Feestband

 

      What-Ever !

 
Hier kunt u alles lezen over de band    

Zie hier onze historische foto's
Wat hebt u nodig om ons te boeken.
Luister of bekijk diverse geluidsfrgmenten
Bekijk ons repertoire
Bekijk onze agenda
Partners
Stuur ons een mailtje
Hier kunt u een persoonlijk bericht achter laten
Terug naar startpagina.

   

Mister Baco

Gitarist en zanger.

Hij doet een beetje geheimzinnig over zijn naam, maar waarschijnlijk heeft het met zijn lievelingsdrank te maken.

Echte bourgondier, uit het zuiden. die van de Griekse keuken houd, zet daarbij passende muziek op en je hoort hem pas weer als de fles rode griekse wijn op is.

Zijn lievelingsmuziek is Country Rock of moderne Country.
Is door de week meestal bij zijn vissen te vinden hij heeft een grote vijver ( klein zwembad ) met Japanse Koi, Dat zijn gekleurde karpers die wel 50 tot 100 cm. groot kunnen worden.

 

Verder slokt What-Ever ! veel ( leuke ) tijd op. Ik heb vaak contact met diverse klanten en dat is heel erg leuk. Ook het onderhoud van de installatie neem ik voor mijn rekening samen met mijn zoon en uiteraard de vele vele leuke gesprekken.

Ik ben ooit begonnen ( 16 jaar ) met gitaar spelen, niet lang daarna hadden we al een band opgericht. Ik weet niet eens meer hoe die heette. Maar ergens in de jaren 70 werd het al serieuzer met de band Quarry ( samen met mijn broer ), toen kwam Sparrow, Moonlight ( waanzinnige tijd ), en ca 20 jaar geleden Happyness die ik na 4 jaar als eigen band kon beschouwen, Na 20 jaar vonden we de naam Happyness te ouderwets worden en is er What-Ever ! uit geboren. Inmiddels is mijn zoon zo ver dat hij de band kan overnemen, maar missen doe ik het dan wel.

Hieronder een foto van mijn zoon Jeffrey en de band Moonlight ( de middelste ben ik )       

         

De Band, die van elk feest, pas een echt feest maakt.

Contact:  06-22752644