Feestband

 

      What-Ever !

 
Hier kunt u alles lezen over de band    

Zie hier onze historische foto'sHier kunt u zien hoe u ons kan boeken.
Luister of bekijk diverse geluidsfrgmenten
Bekijk ons repertoire
Bekijk onze agenda
Partners
Stuur ons een mailtje
Hier kunt u een persoonlijk bericht achter laten
Terug naar startpagina.

   

Wil u meer weten over de bandleden ?

      

Een All-round band die door hun veelzijdigheid en ervaring duidelijk een eigen gezicht heeft gekregen. Heeft u binnenkort een bruiloft, familiefeest, bedrijfsfeest, markt, braderie, feesttent of wat dan ook, bij ons kan het allemaal.

Humor, goede presentatie, en daarbij verzorgde kleding zorgen ervoor dat alles er ook goed uit ziet. Bij ons geen onnodige ( lange ) pauzes, maar lekker doorspelen, dit vinden wij net zo belangrijk als u, en dit zorgt ervoor dat de sfeer altijd optimaal blijft. 

Met ons uitgebreid repertoire dat bestaat uit "gouwe ouwe" , Nederlandstalig, Disco, Rock, Country en natuurlijk ook de hits van deze tijd maakt het ons mogelijk om jong en oud steeds weer te boeien en amuseren.

Voor elk wat wils is dan ook ons motto.

 

 

 

 

Boeiend zijn ook onze medleys van disco tot rock&Roll, Abba, of jaren 70, 80, 90  waarbij het publiek constant bezig gehouden wordt op de dansvloer, en ......... uiteraard doen wij dit met een gepast vleugje humor. Hebt u reeds een paar passen op de dansschool geleerd, wij zorgen voor de passende muziek, Voor de feestneuzen hebben we uiteraard een echte ouderwetse polonaise

Alom What-Ever ! maakt van elk feest pas een echt feest. 

Ons apparatuur bestaande uit een processor gestuurde Electrovoice set zorgt ervoor dat de muziek niet te opdringerig klinkt, maar prettig in het gehoor ligt. Tevens kan het uitgebreid worden zodat het geschikt is voor iedere feestzaal/tent van groot tot klein. Uiteraard wordt het geluidsniveau in onderling overleg aangepast aan uw gewenst peil.

Onze licht-installatie bestaat uit meerdere spots en effecten eigenlijk is het meer een sfeerverlichting dus geen disco toestanden.

Bijzonder trots zijn wij ook op onze staat van dienst,
Buitenmarkten/BraderieŽn te Geleen, Merkelbeek, Amstenrade, Tegelen, Tilburg, Breda.
 Open podium (buiten) Kermissen te Geleen, Tilburg, Oss, Sittard, Heerlen, Roosendaal,Wandel 4 Daagse te Nijmegen.

Meerdere thuiswedstrijden Sponsorloge Roda JC, Feijenoord, PSV, Fortuna Sittard, NEC, en Helmondsport.
Sterrenteam van Rene v/d Kerkhof en Arjan van Dijk Groep.

Centerparcs en Grandorado parken in Nederland, Belgie, Duitsland. Wijnfeesten aan de Moesel Feesttenten in Cochem en Trier Duitsland. 

En vele, vele bruiloften en bedrijfsfeesten.